Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Spania: Noi măsuri de protecție împotriva coronavirus în Madrid

Coridele au fost interzise în Spania începând de luni ca măsură pentru combaterea răspândirii infecției cu coronavirus.
 aboneaza-te
shutterstock_773662435

Pe lângă măsura interzicerii coridelor, autoritățile au limitat și adunările publice și private care se vor desfășura cu maximum 10 persoane, informează Digi24. De asemenea, sunt interzise spectacolele cu public organizate în spații interioare.

Restricția privind coridele se aplică doar în regiunea Madrid. Inițial, autoritățile preconizau posibilitatea organizării acestui eveniment fără public, dar creșterea numărului de noi cazuri a determinat schimbări drastice.

Adunările în spații publice și în spații private au fost reglementate, numărul de participanți fiind redus la 10. De asemenea, sunt interzise actrivitățile instituționale și ceremoniile precum nunțile. Localurile hoteliere sunt obligate să își limiteze numărul de vizitatori pe care îl primesc, funcționând la doar 50% din capacitate în timp ce se respectă normele de distanțare socială. Mai mult, numărul de participanți la banchete, festivități și lăcașuri de cult va fi redus la 60%.

Noile măsuri impuse de autoritățile locale din Madrid vor fi revizuite la fiecare 15 zile pentru a fi adaptate în funcție de evoluția pandemiei. Ultimele date oficiale arată că în Comunitatea Madird s-au înregistrat vineri 3.245 de noi cazuri de COVID-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii