Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Spania depășește China la numărul deceselor provocate de noul coronavirus

Spania a depășit China și a devenit a doua țară din lume la numărul deceselor provocate de noul coronavirus, bilanțul din această țară ridicându-se la 3.434, potrivit Ministerului Sănătății de la Madrid.
 aboneaza-te
coronavirus shutterstock_1660469317

În Spania au fost înregistrate 738 de decese cauzate de Covid-19 în ultimele 24 de ore, bilanțul ajungând la 3.434 de morți, potrivit autorităților de la Madrid. Astfel, Spania devine al doilea cel mai grav afectat stat din lume, după Italia, unde bilanțul se ridica la 6.820 de decese.

Ministerul spaniol al Sănătății a anunțat un număr total de infectări de 47.610, reprezentând  o creștere de 20% în ultimele 24 de ore, informează El Pais.

Din totalul de infectări, 3166 de persoane sunt internate la terapie intensivă, în timp ce alte 5376 au fost externate. Guvernul speră că până la finalul săptămânii să fie simțită o evoluție pozitivă ca urmare a izolării instaurate la nivel național.

De asemenea, și lipsa echipamentelor medicale a devenit o problemă majoră, medicii începând să se protejeze cu material impermeabile și cu pungi din lastic.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii