Cautare




, Contributor

Rețete |
|

Spaghete cu sos de carne

Pentru felul doi am ales sa pregatim spaghete cu sos de carne. Merg foarte bine și la cină!
Delicious,Spaghetti,With,Bolognese,Sauce,Served,On,A,Black,Plate

Ingrediente

400 g spaghete grâu dur Antonio di Vaio
500 g carne de pui tocată
2 morcovi medii
1 ceapă mare
400 ml roșii pasate în bulion
200 ml suc de roșii
4 linguri ulei de măsline
50 g unt
1 linguriţă busuioc uscat
sare
piper

Mod de preparare

Ceapa curăţată o tai cubuleţe mici, iar morcovii îi dai pe răzătoarea mare. Încingi uleiul într-o tigaie antiaderentă împreună cu untul, pui ceapa și morcovii și lași să se înmoaie puţin. Adaugi carnea tocată și  cu o lingură de lemn amesteci până când se desfac cocoloașele și lași până se coagulează și se prăjește puţin, amestecând continuu.

Adaugi roșiile pasate și sucul de roșii, pui 500 ml de apă fierbinte și lași să fiarbă, acoperit, la foc mic, 30 de minute.

Condimentezi cu busuioc, sare și piper, mai torni 500 ml apă fierbinte și lași să mai fiarbă alte 30 de minute. Trebuie să amesteci frecvent în sos și la final să nu fie apos.

Fierbi spaghetele Antonio di Vaio conform indicaţiilor de pe ambalaj, le scurgi și le împarţi pe farfurii. Deasupra împarţi sosul de carne. Dacă dorești, le poţi amesteca înainte să le servești.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii