Cautare
, Staff

Afaceri |
|

Spaces deschide primele spații de coworking pe piața din România

Spaces, concept de spații creative de bioruri, fondat în Amsterdam, deschide primele locații din România, în București. Construcțiile au fost demarate, iar spațiile vor fi date în folosință în trimestrul al treilea din 2018.
coworking shutterstock_741463573

Spaces este un concept de spații de lucru flexibile creat pentru nomazii din afaceri, freelanceri, antreprenori dinamici, angajați care gestionează proiecte internaționale, echipe de proiect, intraprenori din corporații, startup-uri și companii naționale sau globale.

Cu 155 locații în 33 de țări,  Spaces va fi implementat în București, în 3.000 metri pătrați în cadrul Unirii View Tower (etajele 1 – 3) și, respectiv, în 3.100 metri părați clădirea Campus 6.1 (Bd. Iuliu Maniu, etajul 1 și etajul 2).

Spaces oferă zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de coworking, birouri complet echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea.

“Revoluția spațiilor de lucru este un fenomen care s-a extins la nivel global. Oamenii optează pentru spații de lucru care să îi inspire, să sprijine oportunitățile de colaborare, și se îndepărtează de birourile tradiționale”, declară Martijn Roordink, Fondator și Director General al Spaces.

Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), o corporație care oferă spații de lucru la nivel global. Fondat în 1989 la Bruxelles, Belgia, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature și Open Office. Dintre companiile care au ales Spaces la nivel internațional: Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii