Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Spaces deschide al treilea spațiu de coworking în București, care va avea peste 4.000 de metri pătrați

Spaces, parte din International Workspace Group, anunță deschiderea celei de-a treia locații din  București, în clădirea Expo Business Park (TBC), pe Strada Clăbucet nr. 68, și extinderea companiei în zona de nord-vest a orașului.
Ramona_Predescu_Spaces

Spațiul va fi dat în folosință în trimestrul al treilea din 2019 și va avea o suprafață de peste 4.100 de metri pătrați și 457 posturi de lucru. Noua locație oferă zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de coworking, birouri  echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea.

„Cererea de spații flexibile de lucru este în continuă creștere în București, deoarece companiile sunt din ce în ce mai preocupate de a reduce costurile implicate de chiriile antamate pe termen lung și de a le oferi angajaților mai multă libertate de a lucra când și de unde doresc. Spaces oferă un mediu de lucru tânăr și vibrant, promovează ideea de colaborare și de well-being la locul de muncă. În Spaces vei găsi confortul de care ai nevoie, un mediu nou, un loc unic, în care vei îmbina utilul cu plăcutul și unde punem accent pe ideea de comunitate si pe dinamica. Activitățile Spaces sunt aliniate la tendințele globale cu privire la spațiile flexibile de lucru”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager al Spaces România.

Noul spațiu se află în imediata proximitate a principalelor mijloace de transport și oferă acces direct către Parcul Regele Mihai I și Piața Presei Libere.

În afară de spațiul situat la Expo Business Park, Spaces deține în București încă două locații, în cadrul Unirii View Tower, cu 3.000mp (etajele 1 – 3) și, respectiv, în clădirea Campus 6.1, cu 3.100mp (etajul 1 și etajul 2).

Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), care oferă spații de lucru la nivel global. Fondat în 1989 la Bruxelles, Belgia, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature și Open Office. Dintre companiile care au ales Spaces la nivel internațional: Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii