Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Sotheby’s scoate la licitație o sticlă de whisky de colecție, cu semnăturile protagoniștilor din Skyfall

Macallan_1962_Bond_signed_bottle.jpg
Cu ocazia aniversării a 50 de ani de James Bond, celebrul brand de whisky The Macallan scoate la licitație în Londra o sticlă de colecție din 1962, cu semnăturile lui Daniel Craig, Javier Bardem şi Bérénice Marlohe.

The Macallan 1962 a fost distilat în Scoția (Speyside) în același an în care a fost lansat primul film Bond – ,,Dr.No”, și își face apariția în Skyfall, desemnat oficial filmul cu cele mai mari încasări din întreaga serie Bond.

Licitaţia va fi organizată de Sotheby's din Londra pe 17 aprilie 2013, iar toate veniturile vor fi donate unui fond al Serviciului Guvernamental de Comunicaţii britanic, care susţine actuali şi foşti membri ai serviciului.

,,După apariţia The Macallan în Skyfall, suntem încântaţi să continuăm colaborarea cu franciza Bond prin această licitaţie caritabilă. Sperăm că legătura cu filmul Bond şi interesul pentru un Macallan vintage ne va aduce un rezultat foarte bun. Serviciul Secret de Informații este un beneficiar foarte potrivit pentru banii strânşi la această licitaţie,” a declarat Ken Grier, Director în cadrul Edrington, compania care deține The Macallan.

În prezent, The Macallan – un single malt – este unul dintre cele mai „vânate” whisky-uri de către colecţionarii pasionaţi de licori rare, fiind în topul listelor de licitații şi deţinând un record Guinness World Records pentru cel mai scump whisky vândut vreodată la o licitaţie (în 2010, contra sumei de 460.000 de dolari). În România, The Macallan este distribuit de către B.D.G Import.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii