Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Imobiliare |
|

Sotheby’s International Realty a înregistrat vânzări de 150 mld. dolari în 2020. Ce venituri a avut filiala din România anul trecut

Grupul american Sotheby’s International Realty a înregistrat vânzări de 124 mld. euro în 2020, în crestere cu aproape 32% fata de 2019.
Biarritz,,,Aquitaine,/,France,-,09,25,2020,:

Romania  Sotheby’s International Realty a înregistrat o crestere de peste 127% a veniturilor în 2020 la nivel local, acesta fiind și cel mai bun an din istoria companiei românești.

 „Consultantii afiliati ai Sotheby’s International Realty s-au adaptat rapid pentru a gestiona impactul pandemiei globale (…) Datorita inovatiilor pe care le-am introdus in premiera acum aproape un deceniu, companiile si agentii nostri afiliati au facut imposibilul posibil. Capacitatea lor de a se adapta si de a servi clientii in siguranta ne-a consolidat pozitia de lider in domeniul imobiliarelor de lux.”, a declarat Philip White, Presedinte si CEO al Sotheby’s International Realty.

În 2020, brandul a deschis peste 50 de noi birouri in intreaga lume, ajungand astfel la aproape 1.000 de birouri în 75 țări și teritorii cu aproximativ 24.000 de brokeri independenți la nivel global. În Europa, brandul american s-a extins cu parteneriate în Germania, România, Ucraina și Muntenegru.

Sotheby’s International Realty a intrat pe piata romaneasca în iulie 2020 prin asocierea cu Artmark Historical Estate, companie înființată în anul 2014 și care a aparținut grupului Artmark. Romania Sotheby’s International Realty este specializată în tranzacționarea de proprietăți istorice și de lux.

„Anul 2020 ne-a pus in fata unor mari provocari, dar a adus si oportunitati unice de dezvoltare. Prin talentul si rezilienta de care a dat dovada echipa locala, alaturi de investitiile in tehnologie, Romania Sotheby’s International Realty a oferit clientilor sai cele mai ravnite proprietati istorice si de lux din Romania in conditii de siguranta. Am reusit sa mentinem un flux sanatos de tranzactii si sa atingem o valoare a proprietatilor din portofoliu de 620 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de 2019,” a declarat Monica Barbu, CEO al Romania Sotheby’s International Realty.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii