Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Sosul cu usturoi KFC este permanent disponibil în magazinele Carrefour din România

În 2018, KFC România și-a extins business-ul prin comercializarea celebrului sos cu usturoi în retail.
 aboneaza-te
kfc sos meniu

 Succesul înregistrat pe noul segment de consumatori a atras noi colaborări cu retailerii din România. Astfel, sosul Glenn a devenit disponibil permanent, în toate magazinele Carrefour din țară, printr-un parteneriat pe termen lung între cele două companii.

„Anul trecut, am decis să ducem sosul cu usturoi, unul dintre cele mai iubite produse KFC din România, în retail. Am abordat, astfel, un nou segment de public, oferindu-le noi sugestii și oportunități de consum, în plus faţă de produsele din restaurante. Răspunsul publicului a fost uimitor, stocurile s-au epuizat în numai câteva zile, iar consumatorii din întreaga țară au cerut ca sosul să se întoarcă în magazine. Cu o asemenea performanță în etapa pilot, decizia să mergem înainte în direcția dezvoltării de parteneriate cu retailerii din România a fost una firească. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm că produsul este disponibil permanent în toate punctele de vânzare Carrefour, ceea ce înseamnă că tot mai mulți fani ai produsului se pot bucura oricând de el, acasă, la serviciu, outdoor sau oriunde ar fi”, a spus Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group.

Sosul cu usturoi este un produs dezvoltat exclusiv pentru fanii KFC din România și lansat în urmă cu peste 20 de ani, încă de la deschiderea primului restaurant KFC din țară. Conform studiilor de piață, sosul cu usturoi este cel mai apreciat ingredient în reţetele KFC.

În retail, produsul este disponibil în recipiente de 325 gr, fiind uşor de recunoscut datorită etichetei personalizate cu imaginea faimosului Colonel Sanders şi menţiunea „produs original KFC”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii