Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Sorin Strutinsky

Sorin Strutinsky.jpg
Avere: 8 milioane de euro Vârstă: 42 de ani Reşedinţă: Constanţa Domenii: media, comerţ, distribuţie, turism

Partener de nădejde al primarului Constanţei Radu Mazăre, omul de afaceri Sorin Strutinsky este cel care, spun gurile rele, îi gestionează acestuia şi o parte din afaceri. În Constanţa, Strutinsky este asociat, totodată, şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu. Cei trei sunt parteneri în mai multe businessuri, iar Strutinsky este acţionar, potrivit datelor înregistrate la Registrul Comerţului, în nu mai puţin de 33 de societăţi.

Strutinsky este, printre altele, administratorul Hotelului Flora de pe Litoral, care aparţine firmei Xenoti SRL şi în care cei trei sunt acţionari. Afaceristul constănţean nu ocoleşte nici afacerile la modă, iar anul acesta a ales să se asocieze cu alţi parteneri pentru un business cu eoliene. Strutinsky a fost cooptat în Energy Power Services, firmă care are ca obiect principal de activitate producţia, transportul şi distribuţia energiei electrice. În portofoliul lui Strutinsky mai apare şi Eolica Investments, o altă societate care are acelaşi profil.

De asemenea, Strutinsky deţine Conpress Group, o reţea de difuzare a presei în tot judeţul şi este preşedinte al Club Volei Municipal Constanţa, şi totodată, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Volei. Strutinsky spune că vicecampioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, şi-a schimbat aproape în totalitate lotul cu care a terminat sezonul trecut şi încearcă anul acesta un nou titlu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii