FacebookTwitterLinkedIn

Alexandru Munteanu (foto2) îl va inlocui pe Sorin Manea, care a ocupat această funcție timp de 5 ani și care își continuă cariera în cadrul Samsung Electronics România. El a acceptat provocarea de a dezvolta divizia B2B a organizației.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și de peste 10 ani în management de vânzări, Alexandru Munteanu s-a alăturat echipei Samsung la începutul acestei luni, în calitate de Head of Telecom Division.

În ultimii 6 ani, Alexandru Munteanu a ocupat funcția de sales & operations senior manager în cadrul Cosmote și Germanos Telecom România, fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea strategiilor comerciale pentru produsele și serviciile din domeniul telecom.

 În perioada decembrie 2007 – mai 2009, Alexandru Munteanu a fost commercial manager în cadrul Germanos Telecom România, ocupându-se de strategia locală a produselor și serviciilor de telecomunicații, iar anterior acestei responsabilități a ocupat poziția de country sales manager în cadrul GPS&More H.C SRL.

 În perioada 2003-2007, el a avut funcții de conducere în departamentele de vânzări ale unor companii precum K Tech Electronics SRL (regional manager și GSM Division Manager) sau Goldstern International (Area Sales Manager).