Cautare
, Contributor

IT |
|

Sorin Manea preia conducerea diviziei B2B din cadrul Samsung Electronics România

Sorin_Manea.jpg
Samsung Electronics România anunță numirea lui Alexandru Munteanu în funcția de Head of Telecom Division în cadrul companiei, în timp ce Sorin Manea preia conducerea diviziei B2B din cadrul companiei.

Alexandru Munteanu (foto2) îl va inlocui pe Sorin Manea, care a ocupat această funcție timp de 5 ani și care își continuă cariera în cadrul Samsung Electronics România. El a acceptat provocarea de a dezvolta divizia B2B a organizației.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și de peste 10 ani în management de vânzări, Alexandru Munteanu s-a alăturat echipei Samsung la începutul acestei luni, în calitate de Head of Telecom Division.

În ultimii 6 ani, Alexandru Munteanu a ocupat funcția de sales & operations senior manager în cadrul Cosmote și Germanos Telecom România, fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea strategiilor comerciale pentru produsele și serviciile din domeniul telecom.

 În perioada decembrie 2007 – mai 2009, Alexandru Munteanu a fost commercial manager în cadrul Germanos Telecom România, ocupându-se de strategia locală a produselor și serviciilor de telecomunicații, iar anterior acestei responsabilități a ocupat poziția de country sales manager în cadrul GPS&More H.C SRL.

 În perioada 2003-2007, el a avut funcții de conducere în departamentele de vânzări ale unor companii precum K Tech Electronics SRL (regional manager și GSM Division Manager) sau Goldstern International (Area Sales Manager).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii