Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Sorin Gavrilă

Avere: 8-9 milioane de euro Vârstă: 44 de ani Reşedinţă: Bacău Domeniu: Comerţ

Pe o piaţă lovită de scăderea consumului, în special pe segmentul produselor  nealimentare, au existat în acest an şi câteva excepţii. O parte din marile businessuri din distribuţia bunurilor de larg consum au continuat să înregistreze creşteri de vânzări. Un astfel de exemplu este cel al firmei Simba Invest.

Distribuitorul din Bacău, controlat de oamenii de afaceri Sorin Gavrilă şi Cristinel Lungu, a înregistrat o cifră de afaceri de 135 de milioane de euro, în creştere cu 17% comparativ cu cea din 2008.

Firma este al doilea mare distribuitor local al producătorului ţigaretelor Marlboro, Philip Morris. Compania din Bacău, înfiinţată în 1996, a asigurat distribuţia de băuturi alcoolice, produse alimentare şi ţigări către peste 6.000 de clienţi persoane juridice. În prezent, Simba Invest se ocupă de distribuţia produselor Philip Morris în 22 de judeţe din întreaga ţară, după preluarea a şapte noi judeţe în acest an.

Adăugarea celor şapte noi judeţe în portofoliul de distribuţie al Simba Invest a fost posibilă după ieşirea din joc a companiei Astral Impex, deţinută de fraţii Ioan şi Floare Cuc din Arad.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii