Cautare
, Staff

Travel |
|

Sorin Drugan susține prezentarea expediției nautice „Traversada oceanului Atlantic în solitar, fără oprire”

Sorin Drugan, deținătorul recordului național pentru cea mai lungă perioadă de navigație în solitar fără oprire a oceanului Atlantic, susține prezentarea expediției nautice: „Traversada oceanului Atlantic în solitar, fără oprire”.
imageedit_12_4873092595

Prezentarea va avea loc joi, 22 martie, în intervalul 12:00-14:00, la standul școlii de navigație SetSail de la Salonului Nautic Internațional organizat în București.

Sorin Drugan s-a întors în țară la finalul lunii februarie după 71 de zile de traversadă a oceanului Atlantic, din Gibraltar până în Marie Galante, Guadeloupe. Plecat din Gibraltar în 2 decembrie 2017, Sorin a parcurs singur pe velierul său peste 4.000 de mile marine până în data de 10 februarie 2018, când a atins din nou țărmul, în Caraibe.

„Când am deschis școala de navigație, acum 8 ani, yachtingul era un sport practicat într-o castă mai degrabă restrânsă. Ne-am propus să promovăm acest sport complex și să contribuim la dezvoltarea comunității de yachting. Avem deja peste 1.300 de elevi, dintre care mulți ne sunt colegi de echipaj, competitori sau chiar instructori în școală”, a declarat Sorin Drugan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii