Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Până la atingerea ratei de infectare de 6 la mia de locuitori în localitate, toate şcolile vor funcţiona cu prezenţă fizică”

Faţă de anul şcolar trecut, din 13 septembrie, va creşte rata de infectare dintr-o localitate, rată de la care în unităţile de învăţământ nu vor mai fi permise nici activităţile de recuperare a materiei, informează Rador.
sorin cimpeanu

Sorin Cîmpeanu: „Până la atingerea ratei de infectare de 6 la mia de locuitori în localitate, toate creşele, grădiniţele şi şcolile vor funcţiona cu prezenţă fizică. După depăşirea ratei de infectare de 6 la mie, rămân deschise creşele şi grădiniţele, toţi elevii intră în online, cu o singură excepţie: învăţământul special. De altfel, pentru învăţâmântul special activităţile de terapie, activităţi prin care elevii cu cerinţe educaţionale speciale învaţă practic să supravieţuiască, vor fi permise şi după depăşirea ratei de infectare de 6 la mie. Este singura excepţie”, conform Rador.

Părinţii şi copiii vor afla în fiecare zi de vineri de pe pagina de internet a DSP dacă săptămâna următoare se fac ore în format fizic sau online, în funcţie de situaţia din fiecare localitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii