Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a declarat că 60.000 de persoane angajate în sistemul de învăţământ doresc să se vaccineze anti-COVID în următoarea săptămână

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că aproximativ 60.000 de persoane angajate în sistemul de învăţământ doresc să se vaccineze anti-COVID în următoarea săptămână în centre cu echipe mobile, informează Agerpres.
Sorin Cimpeanu premier

Sorin Cîmpeanu: „Există o situaţie cu 60.000 de persoane, angajaţi din învăţământ, care doresc să se vaccineze în următoarea săptămână şi sunt convins că, încă din această săptămână, se va putea organiza la nivelul fiecărui judeţ un centru de vaccinare cu echipe mobile. La nivelul zilei de ieri, aveam deja 42.000 de angajaţi din sistemul de învământ vaccinaţi, din care exact jumătate vaccinaţi şi cu rapel”, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, într-o primă fază, se vaccinează cu prioritate în centre mobile personalul didactic din învăţământul primar, gimnazial, liceal şi universitar. El a precizat că peste 200.000 de angajaţi din sistemul de învăţământ şi-au exprimat disponibilitatea pentru vaccinare anti-COVID.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii