Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Sorin Alexandrescu, șeful Antena TV Group, este urmărit penal pentru şantaj

sorin-alexandrescu.jpg
Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat, într-un comunicat de presă, că procurorii fac cercetări penale faţă de George Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de şantaj.

Conform rezoluţiei de începere a urmăririi penale, în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Sorin Alexandrescu „a constrâns un administrator al unei societăţi comerciale să semneze un contract în condiţii prestabilite, impuse de inculpat, sub ameninţarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru persoana în cauză”.

Dosarul a fost constituit ca urmare a denunţului părţii vătămate, a precizat DNA. Procurorii i-au adus la cunoştinţă lui George Sorin Alexandrescu acuzaţiile din acest dosar.

Sorin Alexandrescu este CEO Antena TV Group, din care fac parte posturile Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP TV. Canalul de știri Antena 3 este condus de Mihai Gâdea.

Sorin Alexandrescu a fost șeful producătorului de dulciuri Kandia-Excelent. A fost instalat la conducerea Antena 1 în octombrie 2009, preluând apoi conducerea Antena Group. El a părăsit acest post în septembrie 2011. În martie 2012, Sorin Alexandrescu a revenit în funcția de CEO la Antena TV Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii