Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Sony Pictures Television (AXN) are un nou director de distribuție la nivel corporate

Sony Pictures Television, operatorul televiziunilor AXN, a realizat mai multe schimbări la nivelul conducerii superioare, semnificative și pentru piețele din Centrul și Estul Europei, din care România face parte, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Angel Orengo_AXN

Presa internațională a relatat că schimbările au fost anunțate odată ce Steve Mosko a fost promovat din funcția de președinte în aceea de șef al afacerilor SPT în regiunile Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Canada.

Angel Orengo (foto) se mută de la Hong Kong la birourile SPT de la Londra, de unde va gestiona vânzările în regiunea EMEA, fiind de asemenea vicepreședinte executiv pentru distribuția internațională.

Angel Orengo va raporta direct președintelui SPT pentru distribuția internațională, Keith LeGoy, care a spus că numirile vor permite printre altele directorilor executivi de succes din companie să aplice expertiza lor pe noi piețe.

SPT operează în România televiziunile de filme și seriale AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin, are un birou local pentru distribuție și vinde publicitate prin intermediul Cable Direct.

Televiziunea AXN va difuza seria „Războiul stelelor” la începutul lui octombrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii