Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Sony lansează în România noua gamă de produse Hi-Res Audio, cu cel mai scump walkman

Sony lansează în România noua gamă Sony Hi-Res, care include Walkmanul ZX2, Walkmanul A15, căştile MDR-10RC, MDR-1A, MDR-1ADAC, amplificatorul PHA-3AX, boxele wireless SRSX9, sistemul Home Cinema N9200W.
MDR-1A_Walkman A15

Gama completă Sony Hi-Res include opt modele de căşti, patru modele de Walkman, opt modele de boxe, şase modele de amplificatoare şi receptoare, smartphone-urile şi tableta Xperia Z3 şi un dictafon.

Sony Walkman ZX2
Sony Walkman ZX2

Noul Walkman NW-ZX2 are o capacitate de stocare stocare internă de 128GB ce poate fi extinsă, printr-un card microSD până la 256GB, spațiu suficient pentru mai mult de 1.700 de piese în format audio de înaltă rezoluție (spațiul ocupat de o piesă ajunge până la 150MB).

Autonomia bateriei rezistă până la 30 de ore de ascultare Hi-Res. Prețul walkmanului este de 1.200 de euro.

Walkmanul A15 dispune de amplificatorul digital de la Sony, S-Master HX, care procesează cu acuratețe cantități masive de informație audio, în timp ce diminuează distorsiunile și zgomotul.

Amplificatorul PHA-3AX convertește semnalele Hi-Res (PCM 384 kHz/32 bit și DSD) din ieșirea digitală a dispozitivului pe care îl folosești utilizatorul.

Căştile MDR-1 vin cu un difuzor HD de 40 mm cu o diafragmă din polimer cu cristale lichide (LCP) acoperit cu aluminiu, uşoară dar rigidă, ce oferă un sunet mai precis pe toată gama de frecvenţe comparativ cu un difuzor LCP convenţional. În plus, modelul MDR-1ADAC are un convertor A/D încorporat, care acceptă semnale Hi-Res de până la 192 kHz/24 bit sau DSD 2.8MHz/5.6MHz.

Boxe SRS X9
Boxe SRS X9

Modelul SRS-X9 Hi-Res integrează şapte boxe, fiecare cu amplificator digital dedicat, care creează un interval de frecvenţe de 45 Hz-40 kHz.

Vârful de gamă, Home-Cinema BDV-N9200W vine cu o conversiei extinsă şi tranziţie 4K. Sistemul include un subwoofer şi 5 boxe sunt susţinute de 1.200W de putere RMS totală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii