FacebookTwitterLinkedIn

Sony lansează astăzi o nouă gamă de produse printre care se numără televizoarele OLED 4K și căștile stereo wireless cu funcție de anulare a zgomotului care le permit utilizatorilor să se bucure de muzică de înaltă calitate audio în timpul antrenamentelor. În cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentate și căștile stereo wireless cu funcție de anulare a zgomotului care le permit utilizatorilor să se bucure de muzică de înaltă calitate audio în timpul antrenamentelor.

Noua serie 4K OLED BRAVIA® AF8 vine echipată cu un procesor de imagine HD 4K X1 ™ Extreme, împreună cu tehnologia unică Sony Acoustic SurfaceTM, utilizată în seria A1 de anul trecut, care asigură un afisaj al imaginilor în culori vibrante și permite transmiterea sunetului direct de pe ecranul televizorului. Produsul completează gama de televizoare 4K OLED BRAVIA cu un nou design care permite poziționarea AF8 într-o varietate mai largă de locații. Oferă o integrare perfectă, imersivă a imaginii și a sunetului, specifică Sony.

Seria XF90 de televizoare LCD BRAVIA 4K vine cu procesorul de imagine X1 Extreme. Prin noua tehnologie X-Motion Clarity, imaginile în mișcare sunt controlate precis, pentru a minimiza efectul de blur și pentru a acorda un plus de claritate scenelor de acțiune. Cu o dimensiune a ecranului de până la 75 de inci1, utilizatorii se pot bucura de acțiunea rapidă a unui film sau a conținutului sportiv în imagini mai clare, de înaltă calitate, pe un ecran de mari dimensiuni.

De asemenea, va fi prezentat un prototip al procesorului de imagine de ultimă generație X1 TM Ultimate. Acesta are o putere de procesare în timp real de două ori mai mare față de actualul X1 Extreme. Prin prezentarea celor mai bune panouri de afișare LCD și OLED, acesta urmărește obținerea celui mai înalt nivel de calitate a imaginii din istoria BRAVIA. În cadrul evenimentului va fi prezentat un ecran cu afișaj 8K cu X1 Ultimate. Alături de tehnologia unică backlight Sony, demo-ul de prototipuri de afișaj 8K demonstrează procesarea în timp real a conținutului 8K HDR, precum și o luminozitate maximă de 10.000 niți, cea mai mare în formatul HDR.

HT-ZF9 și HT-XF9000 sunt bare de sunet subțiri care se potrivesc perfect alături de BRAVIA. Ambele bare de sunet sunt compatibile cu Dolby Atmos® și DTS: X™, cele mai noi formate audio. Echipate cu tehnologia Sony Vertical Surround Engine, difuzoarele frontale ale fiecarui model pot produce sunet acustic tridimensional. HT-ZF9 este prima bară de sunet de 3.1 canale din lume care suportă Dolby Atmos2 . Prin asocierea celor două bare de sunet cu seria AF8 compatibilă cu Dolby Vision™3 și cu seria XF90, precum și cu playerul Blu-Ray™ UBP-X700 4KUltra HD, se va obține o experiență cu adevărat imersivă care îmbină calitatea imaginii 4K HDR cu cel mai nou format audio.