Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

Telecom |
|

Sony lansează colecția de toamnă

Sony VAIO Fit multi-flip PC
Sony lansează cea mai subțire tabletă PC din lume, VAIO Tap 11, și noua serie de laptopuri VAIO Fit multi-flip PC, care vor fi disponibile în România din luna noiembrie. 

Prețul laptopurilor VAIO Fit multi-flip PC va varia între 4.499 și 6.499 de lei și prețul VAIO Tap 11 va fi de 4.000 de lei, aproximativ 1.000 de euro, o diferență considerabilă față de noul iPad Air, lansat cu doar o zi înainte, care va avea un preț începând de la 499 de euro.

Tableta VAIO Tap 11, cu o grosime de 9,9 mm, este în prezent cea mai subțire tabletă PC din lume. Cu sistemul de operare Windows 8, un ecran Full HD de 29,4 cm (11,6’’) și o cameră frontală de 8 megapixeli, VAIO Tap 11 îmbină portabilitatea unei tablete cu performanța unui PC. Tableta vine cu un stylus digital și o tastatură magnetică wireless, care se poate fixa pe ecranul dispozitivului în momentul în care nu acesta este utilizat. Tableta are o autonomie de până la șase ore, în timp ce autonomia tastaturii magnetice este de până la zece zile.

Cel de-al doilea produs lansat de Sony în România este laptopul VAIO Fit multi-flip PC, cu un design care permite trecerea fluidă între trei moduri de lucru, modul PC, modul tabletă și modul Viewer, prin simpla rotire a ecranului. Ecranul tactil Full HD este disponibil în două variante: de 33,7 cm (13,3’’) și de 39,5 cm (15,5’’). Laptopul are o autonomie de până la șapte ore, conform reprezentanților Sony.

GALERIE FOTO: VAIO Tap 11 și VAIO Fit multi-flip PC

Cele două dispozitive au fost proiectate pe fondul saturării pieței de laptopuri și al creșterii cererii de tablete. Reprezentanții Sony estimează că cererea pentru produse hibrid va continua să crească, la fel și cea pentru produse cu ecran tactil. Cu toate acestea, Sony a decis să nu marketeze VAIO Tap 11 ca pe o tabletă, ci ca pe un PC.

Cota de piață totală pe care o are Sony în prezent este sub 5%, însă reprezentanții companiei estimează că pragul de 5% va fi atins la finalul anului 2013 sau în luna ianuarie a anului viitor. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii