Cautare
, Contributor

Tech |
|

Sony a lansat noi game de produse

Sony a prezentat noua gamă de produse pentru aces an în cadrul International Consumer Electronics Show, ce are loc între 6 – 9 ianuarie, în Las Vegas.
Sony SRS-XB2

Produsele lansate la Consumer Electronics Show (CES) și sunt dedicate atât familiilor, cât și utilizatorilor activi, în mijlocul naturii.

Compania a inclus suportul HDR (High Dynamic Range) în tehnologia 4K, iar începând din acest an, modelele Sony bravia vor purta noul logo „4K HDR”, ca o garanție adusă utilizatorilor pentru televizoarele de ultimă generație în materie de imagine.

Noua serie de televizoare BRAVIA 4K LCD X93D este dotată cu tehnologia de iluminare Slim Backlight Drive dezvoltată de Sony, care, în combinație cu tehnologia X-tended Dynamic Range PRO îmbunătățește contrasul.

Sony a mai prezentat, în cadrul conferinței de presă, aplicația ULTRA, dezvoltată de Sony Pictures Home Entertainment, care va fi lansată anul acesta în SUA și prin intermediul căruia utilizatorii vor putea rula televizoarele BRAVIA filme și emisiuni în format 4K HDR, din biblioteca digitală 4K a Sony Pictures.

GALERIE FOTO: CUM ARATĂ NOILE PRODUSE LANSATE DE SONY

În materie de produse audio, Sony a adăugat trei noi produse seriei h.ear. care o feră claritate High-Resolution Adio, urmând, în același timp, tendințele din lumea fashion.

„h.ear go” este o boxă portabilă Hi-res wireless, în timp ce „h.ear on Wireless NC” și „h.ear in Wireless” sunt căști bluetooth.

Pe lângă produsele Hi-res, Sony anunță și completarea gamei EXTRA BASS (XB), cu produse care oferă un sunet puternic de înaltă rezoluție. Printre acestea se află căștile MDR-XB650BT, boxele wireless SRS-XB3 și SRS-XB2 și sistemul audio de mare putere GTK-XB7.

O parte dintre produsele audio lansate acum vor beneficia și de noua funcție Wireless Surround, care permite realizarea cu ușurință a unui home-theater Sony, prin conectarea wireless între sound-bars și boxe portabile.

La categoria Digital Imaging, Sony a lansat modelul FDR-AX53 4K Handycam este dotat cu un nou obiectiv ZEISS cu zoom optic 20x și. FDR-AX53 include și tehnologia Balanced Optical SteadyShot, care reduce efectul de blurare în orice mod înregistrare.

Un alt produs este camera Handycam HDR-CX675 HD are sistem de stabilizare a imaginii pe cinci axe, posibil prin intermediul tehnologiei Balanced Optical SteadyShot de la Sony.

Linia Sony de Action Cam-uri cu SteadyShot este completată cu HDR-AS50R, care include Live-View Remote, telecomandă ce dispune de noi comenzi. Noile caractreristici ale acestui model cuprinde efecte de time-lapse 4K și capacitatea de a filma sub apă la adâncimi de până la 60 de metri, cu condiția să fie folosit cu carcasa subacvatică din dotare.

Life Space UX, conceptul de design interior gândit de Sony, propune schimbarea fundamentalp a modului în care utilizatorii interacționează cu mediul înconjurător.

În Japonia, compania a lansat recent primul bec din lume prevăzut cu cu un difuzor care permite redarea muzicii. Becul LED Bulb Speaker va fi lansat și în SUA în prima jumătate a anului fiscal 2016. Un alt produs ce va fi lansat în Japonia în primăvara acestui an este Portable Ultra Short Throw, proiectorul portabil sub forma unui cub de 10 centimetri, dotat cu boxe interne și baterii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii