Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Sony Computer Entertainment fuzionează cu Sony Network Entertainment International

Cele două divizii de Playstation vor forma compania Sony Interactive Entertainment începând cu 1 aprilie 2016.
Playstation

Sony Interactive Entertainment (SIE) va îngloba toate filialele și se va ocupa de hardware, software, conținut și operațiuni legate de serviciile oferite din rețea. Compania va avea sediul în San Mateo, California, cu filiale în Tokyo și Londra, începând cu 1 aprilie 2016.

„Prin integrarea beneficiilor PlayStation pe hardware, software, conținut și servicii de rețea, SIE va deveni mult mai puternică cu un obiectiv clar, acela de a accelera dezvoltarea business-ului PlayStation”, a declarat Andrew House, președinte și CEO Global al Sony Computer Entertainment Inc., responsabil de divizia Network Entertainment din cadrul Sony Corporation.

VEZI PE CE LOC SE SITUEAZĂ PLAYSTATION ÎN TOPUL FORBES AL CELOR MAI COOL 100 DE BRANDURI

Motivul din spatele fuziunii celor două divizii de PlayStation este acela că zona de hardware, software, conținut și cea a serviciilor oferite de rețea este într-o continuă dezvoltare. Strategia cheie a SIE vizează dezvoltarea bazei de utilizatori, extinderea rețelei și creșterea venitului mediu per utilizator și veniturile adiacente. Plănuiește să lanseze noi jocuri și să îmbunătățească serviciile de rețea. Noua companie va mai avea ca obiectiv creșterea vânzărilor și a venitului operațional – ținta de vânzări se va menține în intervalul 1400 – 1600 miliarde yeni (echivalentul a circa 10 – 12 miliarde de euro), iar venitul operațional în marjă de 5-6% până în martie 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii