Cautare
, Contributor

Tech |
|

Sony a adus în România televizorul BRAVIA A1 OLED 4K HDR

Sony a lansat în România gama de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR, ce oferă o calitate superioară a imaginii datorită tehnologiei OLED și a unei combinații îmbunătățite de tehnologii Sony care include procesorul 4K HDR X1 Extreme™ și primul sistem audio Acoustic Surface™ din lume, dar și designul inovator.
sony tv 2

Cu peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare, seria OLED A1 oferă o experiență vizuală îmbogățită datorită nuanțelor intense de negru, culorilor bogate și realiste, contrastului dinamic, imaginilor clare și a unghiului de vizualizare mărit. Procesorul X1 Extreme 4K HDR îmbunătățește capabilitățile OLED, redând imagini la calitate 4K HDR.

„În urma lansării televizorului în cadrul CES, din luna ianuarie a acestui an, am primit extrem de multe reacții pozitive, care au lăudat combinația de imagini OLED de calitate superioară redate de BRAVIA A1 OLED și sistemul de sunet inedit Acoustic Surface”, a declarat Motoi Kawamura, Head of TV Marketing and Product Planning, Sony Europa. „Suntem foarte bucuroși să lansăm pe piața europeană televizorul BRAVIA A1 OLED în luna mai.”

sony tv

Sony a lansat în premieră televizorul OLED în 2007, aducând pe piață modelul XEL-1, un televizor cu diagonala de 11 inchi, care a reprezentat o realizare remarcabilă pentru acea perioadă. Sony a continuat să dezvolte produse OLED distinse cu numeroase premii, pentru producția profesională audio-video care au fost utilizate în editare, recenzii, generare de grafice, efecte speciale și producția de televiziune și cinematografie. Monitoarele profesionale OLED Master de la Sony au câștigat premii importante: Scientific and Engineering Academy Award® și Technical Emmy Award pentru inovație remarcabilă în domeniul ingineriei.

Citește și: Smart Bill investește 600.000 de euro în inteligența artificială

Gama de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR: modele și prețuri

  • Model KD-65A1, clasa 65” (cu diagonala de 64.5”), preț recomandat: 24.999 lei
  • Model KD-55A1, clasa 55” (cu diagonala de 54.6”), preț recomandat: 17.999 lei

Televizoarele sunt disponibile la partenerii autorizați din România începând de azi, 10 mai 2017.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii