Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Sondaj IRES – Unul din doi români declară că pandemia de COVID i-a stricat planurile de Crăciun

Unul din doi români spune că pandemia de COVID i-a stricat planurile de Crăciun – relevă rezultatele unui sondaj realizat de Institutul Român de Evaluare și Strategie, IRES. Cel mai dorit cadoul este, pentru unul din zece români, sănătatea sau dispariția pandemiei, informează RADOR.
coronita_din_brad_craciun_cadou

Sondajul IRES mai arată că românii păstrează și în acest an, în mare măsură, obiceiurile specifice sărbătorilor de iarnă.

Circa 85% vor găti un meniu special de Crăciun, 84% vor împodobi bradul.

Şase din 10 români vor primi și anul acesta colindători, 42% vor merge la biserică, 26% vor avea musafiri, iar șapte procente spun că vor merge ei înșiși la colindat.

Unul din zece români spune că pentru Crăciunul din acest an își dorește sănătate sau să dispară pandemia. Unul din doi români se plânge că această criză i-a afectat planurile de Crăciun, iar 43% spun că le-a fost distrus și Revelionul, astfel, 63% dintre respondenți declară că vor petrece seara și noaptea dintre ani acasă, doar cu cei cu care locuiesc, notează RADOR.

Cercetarea sociologică a fost realizată în perioada 15-17 decembrie 2020, telefonic, pe un eșantion reprezentativ la nivel național de 1.755 de persoane.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii