FacebookTwitterLinkedIn

Dorelan este o afacere de familie cu o tradiție de 50 de ani în confecționarea de saltele, paturi, somiere, perne și accesorii pentru dormitoare. Ce anume face ca produsele Dorelan să fie deosebite?
Compania Dorelan a fost fondată în 1968 și unul dintre atuurile noastre este dezvoltarea de produse noi, inovative, pe bază de cercetare științifică, și producerea lor în fabrica proprie. Calitatea procesului de manufacturare este tipic italiană și de o importanță capitală pentru noi. Ne străduim în fiecare zi să o menținem la un nivel ridicat, este o parte importantă a know-how-ului nostru și suntem mândri că se bucură de apreciere la nivel mondial. Însă foarte importantă este în primul rând echipa. Cu toții împărtășim o misiune a cărei unicitate este dată de produsele pe care le realizăm: să îi ajutăm pe clienții care aleg calitatea produselor noastre să se odihnească mai bine și să trăiască mai confortabil. Avem o echipă de încredere care numără peste 1.000 de dealeri în Italia și în 52 de țări din toată lumea inclusiv în România. Produsele noastre sunt fabricate pe baza patentelor originale și exclusive Dorelan, care au fost obținute după ce au trecut prin teste riguroase susținute la autoritățile competente. De peste 20 de ani, sistemul nostru de management al calității a fost certificat UNI EN ISO 9001, un standard care se aplică tuturor funcțiilor și activităților implicate în designul și producerea de saltele și perne. Am conceput, de asemenea, produse cu caracteristici speciale, cum ar fi produsele ignifuge sau cele care respectă cerințele care se aplică dispozitivelor medicale.

Somnul este important. Ce anume face Dorelan pentru a îmbunătăți calitatea somnului?
Somnul este un proces biologic esențial pentru refacerea psihofizică. Calitatea somnului și durata acestuia sunt esențiale pentru o bună stare de sănătate și pentru procesele de recuperare, importante pentru reducerea riscului de accidentare pentru cei care practică activități fizice. Un somn de slabă calitate se traduce printr-o performanță scăzută, sau același nivel de performanță este atins cu mai mult efort. Combinând strategiile comportamentale pro-somn cu folosirea unor saltele cu caracteristici speciale, cum este cazul saltelei ReActive, obținem o mai bună calitate a somnului. Faptul că ne odihnim pe o saltea care ni se potrivește îmbunătățește calitatea somnului și performanța activităților pe care le desfășurăm pe parcursul zilei. Ceea ce este un atu important pentru atleți, dar nu doar pentru ei.

Ce este deosebit la salteaua ReActive?
Salteaua ReActive a fost concepută ascultând nevoile sportivilor. Medici, cercetători și antrenori au colaborat cu echipa noastră pentru a analiza problemele legate de somn și a identifica nevoile atleților de top. Informațiile adunate au fost folosite pentru dezvoltarea unui produs destinat sportivilor, dar și celor care duc o viață activă: o saltea care este un dispozitiv real de antrenament. Inginerii mecanici, biometriștii și specialiștii în educație fizică au combinat două dintre cele mai recente tehnologii patentate de noi, MyForm ReActive și Twin System ReActive, pentru a obține un produs cu adevărat revoluționar. Rezultatul: diminuarea cu 50% a percepției durerilor lombare, reducerea la jumătate a timpului necesar pentru a adormi, scăderea cu 20% a fragmentării somnului, creșterea cu 25% a percepției calității somnului și cu 30% a calității recuperării, creșterea cu 15% a reactivității. Toate aceste beneficii au fost identificate în urma unui studiu la care au participat 25 de atleți profesioniști care au încercat salteaua Dorelan ReActive. Așadar, este dovedit științific că folosirea unei saltele potrivite sporește calitatea somnului și a capacității de a performa în activitățile de peste zi.

În imaginile de promovare a saltelei ReActive folosiți cicliști. Ei sunt cei mai potriviți beneficiari ai saltelei ReActive sau aceasta poate fi recomandată și unei persoane care face sport la nivel moderat?
Produsul poate fi la fel de bine folosit de un sportiv profesionist sau amator, fără vreo limită impusă de activitatea pe care o desfășoară. Desigur, practicanții unor sporturi solicitante, cu consum mare de energie, precum triatlonul, maratonul sau ultraciclismul, vor beneficia din plin de calitățile saltelei ReActive.

Beneficiile saltelei ReActive
– diminuarea cu 50% a percepției durerilor lombare
– reducerea la jumătate a timpului necesar pentru a adormi
– scăderea cu 20% a fragmentării somnului
– creșterea cu 25% a percepției calității somnului
– creșterea cu 30% a calității recuperării

Inovație de la Dorelan
Calitatea somnului este cel mai important factor al recuperării unui sportiv. Salteaua ReActive asigură un somn de calitate datorită inovațiilor tehnologice brevetate de Dorelan:
MyForm Memory Reactive – material care permite o distribuție uniformă a densității pe întreaga suprafață a saltelei, reducând tensiunile musculare;
Twin System Reactive – arcuri exclusive cu spirală dublă, din aliaj cu oțel îmbunătățite cu o fibră specială de carbon HS, care garantează un sprijin elastic progresiv, favorizând destinderea vertebrală completă.

În România produsele Dorelan sunt disponibile prin distribuitorul exclusiv autorizat Imperia Design Luxury.
Showroom Imperia Luxury Home: Strada Promoroacă nr. 8, București.
www.imperialuxuryhome.ro