Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Somfy România, furnizor de servicii smart home, a raportat afaceri de 2,8 milioane de euro în 2020, cu 30% mai mult față de anul precedent

Somfy România, lider în furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire și acces în locuințe și clădiri comerciale, dar și un jucător cheie pentru soluții smart home, a raportat în 2020 o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, în creștere cu 30% comparativ cu anul anterior.
Vlad Rovo

Rezultatele pozitive, peste estimările inițiale, se datorează creșterii accelerate a vânzărilor în al doilea semestru pentru principalele categorii de produse din portofoliul companiei: sistemele de motorizare și automatizare pentru rulouri, perdele, și copertine.

La nivel global, vânzările Somfy Group au atins 1.257,1 miliarde euro de în anul 2020, reprezentând o majorare de 6,1% față de anul anterior. Printre zonele cu o contribuție importantă la această performanță se numără și Europa de Est, având cea mai mare creștere procentuală.

”Accelerarea vânzărilor din al doilea semestru al anului 2020 și reducerea unor zone de cost, ca răspuns la criza sănătății, au adus o creștere semnificativă a rezultatului operațional pentru anul financiar care tocmai s-a încheiat, atât pe plan local cât și internațional. Tendința de creștere a fost repartizată pe durata întregului semestru, ceea ce ne confirmă rolul central și complex pe care l-a dobândit locuința în viața tuturor.

Pentru Somfy România, impactul s-a observat în interesul pentru sistemele de umbrire de interior și exterior, care să aducă confortul adecvat pentru multitudinea de activități desfășurate în același spațiu, precum și pentru soluțiile smart-home care să gestioneze locuința în mod centralizat, deci să ofere un consum energetic mai mic”, a declarat Vlad Rovo, Country Manager Somfy România și Moldova.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii