Cautare
, Contributor

Tech |
|

Soluții de telemedicină austriacă pentru pacienții români

Spitalul privat austriac Wiener Privatklinik lansează un centru virtual care oferă pacienților români video consultații. Astfel, spitalul privat anunță lansarea WPK Online Healthcare Center, care asigură continuitatea îngrijirilor medicale pe perioada pandemiei curente.
telemedicina

Centrul medical virtual WPK Online Healthcare Center oferă consultații cu experți de renume dintr-o gamă largă de specialități medicale precum: medicină internă, chirurgie vasculară, chirurgie generală, gastroenteorologie, neurochirurgie, neurologie, ortopedie, diabet și nutriție, reumatologie, ORL, ginecologie, dermatologie sau traumatologie.

În contextul epidemiologic actual, care face mai dificială vizita în scop medical a pacienților români la Viena, vrem să rămânem alături de cei care doresc să aibă acces la expertiza medicilor spitalului nostru, iar soluția este telemedicina. Prin intermediul consultațiilor video online, putem oferi în continuare pacienților posibilitatea de a intra în contact cu experții noștri și de a primi opinia medicală și consilierea acestora, indiferent de tipul afecțiunii de care suferă și de gravitatea acesteia, declară Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing și Pacienți Internaționali, Wiener Privatklinik.

Procesul este coordonat și organizat de un manager de caz dedicat, care va răspunde întrebărilor pacienților cu privire la alegerea medicului potrivit și la procesul efectiv de programare, participând totodată la consultația video.

În cazul pacienților români sunt disponibili trei manageri de caz care vorbesc limba română, facilitând întreg procesul. Cei trei manageri vor oferi consiliere personalizată, solicitând pacientului analizele medicale în format electronic, pentru a fi interpretate de medicul din Viena. Apoi, pacientului i se vor comunica ziua și ora la care urmează să comunice online cu specialistul desemnat.

Modalitatea de plată se realizează online iar consultația se realizează prin intermediul unei platforme video care respectă standardele internaționale de siguranță a datelor.

Programările pentru consultații vor fi realizate cu ajutorul managerilor de caz Wiener Privatklinik din România, direct pe platforma online sau la adresa de e-mail info@wpk.at.

Spitalul Wiener Privatklinik pune la dispoziția pacienților servicii de diagnostic și tratament în peste 30 de specialități medicale și deține în structura sa 9 centre de competență. În cadrul spitalului lucrează peste 250 de medici, doar anul trecut peste 1.100 pacienți români apelând la serviciile medicale de acolo, în creștere cu 28% față de 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii