Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Solomon Wigler, fostul consilier al lui fostului primar general Sorin Oprescu, a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat, joi, pe Solomon Wigler, fostul consilier al fostului primar general al Capitalei Sorin Oprescu, la patru ani de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă, informează MEDIAFAX.
solomon wigler

Iniţial, Solomon Wigler (foto dreapta) primise o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare, într-un dosar în care era acuzat că a luat 25.000 de euro ca să obţină eliberarea unei autorizaţii de construire a unui sens giratoriu pentru două supermarketuri.

Decizia a fost contestată atât de Solomon Wigler, cât şi de procurorii DNA.

Solomon Wigler a fost arestat preventiv în 4 iunie 2015, dar în 9 noiembie, Tribunalul Bucureşti a decis să fie plasat în arest la domiciliu, măsura fiind prelungită ulterior.

Dosarul în care Solomon Wigler a fost condamnat este desprins din cel în care a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, tot pentru trafic de influenţă, respectiv pentru că ar fi luat 204.000 de euro pentru intervenţii în aprobarea unor Planuri Urbanistice Zonale.

În primul dosar, în care este acuzat tot de trafic de influenţă, Solomon Wigler a fost condamnat, pe 19 noiembrie 2015, de Tribunalul Bucureşti, la patru ani de închisoare cu executare. Instanţa a dispus atunci şi confiscarea specială a 154.000 de euro de la Wigler, sumă obţinută prin săvârşirea infracţiunii.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ÎN IANUARIE 2016!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii