Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Solicitarea DNA de urmărire penală a premierului Victor Ponta a fost respinsă de plenul Camerei Deputaților

Deputaţii au respins, marţi, în plenul Camerei, solicitarea DNA de avizare a urmăririi penale a premierului Victor Ponta, şi pentru conflict de interese, votul fiind 231 „pentru” respingerea urmăririi penale şi 120 „împotrivă”, informează MEDIAFAX.
victor ponta

Camera Deputaților a respins solicitarea procurorului general de încuviințare a începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infracțiuni de conflict de interese.

Din totalul de 387 de deputaţi, la şedinţa de marţi, au fost prezenţi 351, numărul voturilor valabil exprimate fiind acelaşi. Din voturile valabil exprimate, 231 au fost pentru “proiectul de hotărâre respingerea cererii de începere a urmăririi penale” a lui Victor Ponta , iar 120 de voturi au fost “împotrivă”.

Ponta consideră că votul deputaţilor este normal şi vorbeşte de apărarea oamenilor simpli.

Premierul Victor Ponta spune că votul prin care deputaţii au respins cererea DNA pentru urmărirea sa penală este unul normal, precizând că Parlamentul şi Guvernul au obligaţia de respecta Constituţia şi a-i apăra şi pe oamenii simpli, care nu beneficiază de sprijinul acordat lui, în această zi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii