Cautare
, Contributor

IT |
|

Softvision inaugurează cel de-al doilea centru în București

Una dintre cele mai mari companii românești de software outsourcing, Softvision, a inaugurat cel de-al doilea sediu propriu din capitală și ajunge astfel la peste 100 de angajați în Capitală.
SOFTVISION_Bucuresti

„Noul nostru sediu premium este situat pe strada Dr. Ion Cantacuzino. Clădirea cu 5 niveluri are o suprafață de peste 1000 de metri pătrați și o capacitate de 85 de stații de lucru, la care se adaugă săli de conferință, o bucătărie, o sală de mese dotată cu mini-bar și Fun Corner – spațiul de jocuri și relaxare. Ne place foarte mult arhitectura originală a clădirii, care a fost respectată integral în timpul lucrărilor de renovare”, declară George Stan, Director General Softvision.

Compania are peste 1.200 de angajați în cele cinci centre din țară. Filiala din București a companiei este cea mai recent înființată: primul sediu propriu, cu o echipă de 35 de oameni, a fost inaugurat cu un an în urmă, în data de 1 noiembrie 2013.

În acest an Softvision deschiderea a 4 sedii noi, în România (la Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare și București), şi în SUA (la New York).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii