Cautare
, Contributor

Tech |
|

SoftOne România vrea să își dubleze numărul de parteneri și clienți în acest an

Furnizorul de servicii ERP și cloud, SoftOne România, anunțat că estimează că își va dubla numărul partenerilor și cel al clienților în acest an, ajungând la peste 40 de parteneri și peste 250 de clienți, în 2015.
 aboneaza-te
Haris Zachariades & Liviu Buligan

Compania a înregistrat împreună cu partenerii, anul trecut, o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, pe piața din România.

„SoftOne România are o importanță strategică în sud-estul Europei pentru SoftOne Technologies, compania noastră mamă din Grecia. Considerăm biroul local a fi centrul prin care vom reuși să ne consolidăm prezența pe piața din Serbia, să sprijinim activitatea de vânzări și marketing în Bulgaria și să ne extindem prezența în Ungaria”, a declarat Haris Zachariades (foto stânga), CEO SoftOne România.

La nivel de corporație, cifra de afaceri înregistrată de SoftOne Technologies a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 15% față de anul anterior. Compania are peste 13.500 de clienți în portofoliu, care activează în diverse piețe din sud-estul Europei, Rusia și Orientul Mijlociu, și în industrii precum retail, distribuție, construcții, transporturi, producție și servicii. SoftOne Technologies are peste 300 de parteneri, 1.500 de dezvoltatori asociați și peste 1.200 de instalări în Cloud.

În România, compania are 12 angajați dar intenționează să își crească echipa și să investească peste jumătate de milion de euro în extinderea în întreaga țară.

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii