Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Softelligence preia dezvoltarea și distribuția soluției Kazier

Softelligence, companie românească cu capital privat, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business pentru industriile de servicii financiare (bancare și non-bancare), retail, distribuție, IT&C sau farmaceutice, anunță preluarea drepturilor de dezvoltare și comercializare ale aplicației Kazier, software lansat de firma Zero Paper condusă de George Butunoiu, în anul 2008.
Solutii software

Înțelegerea a fost perfectată la 1 iunie 2014, odată cu integrarea echipei Kazier în compania Softelligence și cu preluarea portofoliului de clienți, a anunțat Softelligence.

Kazier este o soluție software de Business Process Management și Document Management ce ajută companiile să controleze mai ușor fluxurile de lucru, să gestioneze mai rapid proiectele, contactele și documentele atașate acestora, toate informațiile necesare fiind ușor accesibile într-o arhivă electronică.

„Parteneriatul cu Softelligence a fost o decizie firească pentru Zero Paper, întrucât soluția Kazier poate servi unor scopuri de business mult mai complexe, având însă nevoie atât de soluții complementare deja implementate cu care să se integreze, cât și de dezvoltări de produs în acest sens” declară George Butunoiu, Managing Partner Zero Paper.

Pentru anul curent, Softelligence estimează o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro și o profitabilitate de peste 14%. Iar planul de creștere pe următorii trei ani vizează prezența în mediul internațional prin livrarea de servicii software de business, dar și prin exportul de produse proprietate intelectuală Softelligence EBS, Softelligence Kazier și Softelligence e-Broker.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii