Cautare
, Contributor

Tech |
|

Softelligence a înregistrat o creștere de 50% a cifrei de afaceri anul trecut

Compania românească de IT&C, Softelligence, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro, în creştere cu 50%, faţă de 2013.
Teodor Blidarus Softelligence

Compania românească a fost înfiinţată în 2006 de antreprenorii români Teodor şi Adrian Blidăruș, după mai mulţi ani în care cei doi fraţi au lucrat pentru mari jucători din industrie.

Softelligence s-a remarcat în ultimii ani  ca „provider of choice” de servicii software și soluții de business integrate pentru companii precum Allianz, Honeywell, Capgemini, Genpact sau ING Bank.

„Atingerea obiectivului de a încheia anul 2014 cu cifra de afaceri de 1,5 milioane euro se datorează, în primul rând, unei strategii care a avut la bază orientarea către jucători cu o capacitate mai mare de a investi în proiecte software complexe, pe piața locală și pe cea internațională, cât și diversificarea serviciilor software. Ne-am extins platforma EBS prin preluarea Kazier, am lărgit portofoliul de clienți cu jucători de pe piata bancara și am fost incluși în topul Deloitte al celor mai performante 50 de companii de tehnologie din Europa Centrală”, a declarat Teodor Blidăruș, Managing Partner Strategy  & Business Development Softelligence.

Pentru anul curent, compania estimează o cifră de afaceri de cel putin 2 milioane de euro, cu o creștere de peste 30% față de 2014, având în vedere ca direcții strategice abordarea agresivă a pieței internaționale, dar și recomercializarea soluțiilor de business dezvoltate pentru domeniile asigurări, banking, retail și distribuție.

Echipa Softelligence este formata in prezent din 60 de angajati, insa conform strategiei de dezvoltare pentru 2015, aceasta va înregistra o creștere de 30% în noul an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii