Cautare
, Staff

Afaceri |
|

Sofiaman a investit peste 180.000 euro în trei magazine

Sofiaman, brand- autohton de pijamale și lenjerie, a investit peste 180.000 de euro în deschiderea și remodelarea a trei unități: un nou magazin în Shopping City Suceava, relocarea unității din Moldova Mall Iași și remodelarea magazinului stradal din Târgu Neamț.
Sofiaman (3)

Noul magazin deschis în Shopping City Suceava are 50 de metri pătrați și este deschis în sistem de franciză, de la finalul lui 2017. Noua unitate relocată și modernizată din Moldova Mall Iași are 110 metri pătrați și se află acum la parterul centrului comercial.

O altă investiție ce a marcat începutul de an pentru Sofiaman este modernizarea spațiului stradal din Târgu Neamț, ce funcționează ca un magazin de fabrică pentru locuitorii și vizitatorii zonei. Aceștia se vor bucura de un spațiu extins, de 75 de mp, în care vor găsi atât cele mai noi colecții ale brandului, cât și o mare parte din piesele clasice.

Ne dorim ca fiecare spațiu comercial care poartă semnătura Sofiaman să fie ușor recognoscibil și să se alinieze identității brandului nostru. Astfel, ultimii ani au adus pentru noi un amplu proces de remodelare a unităților în care operăm, în care am implementat noul concept de design interior.Pentru 2018 ne propunem să continuăm extinderea rețelei cu noi magazine, dar și dezvoltarea operațiunilor prin intermediul magazinului online”, spune Florin Cucu, General Manager Sofiaman.

Produsele Sofiaman sunt realizate în fabrica din Târgu Neam și sunt comercializate în România în cele 11 magazine monobrad operate de către brand și în sistem de franciză, cinci locații tip shop-in-shop, peste 300 de magazine de specialitate din întreaga țară și online.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii