Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Sodexo preia 20% din acțiunile Benefit Seven (7 card)

Sodexo, companie ce oferă servicii pentru calitatea vieții angajaților (tichete de masă, soluții de incentivare etc.)  a preluat 20% din acțiunile Benefit Seven, companie ce deține cardul 7card, furnizor de abonamente de sport și wellness pentru angajați.
 aboneaza-te
foto 1

Tranzacția dintre Sodexo și Benefit Seven s-a încheiat în februarie 2016, iar până la sfârșitul anului compania deținătoare a 7 card estimează o creștere a numărului de abonamente, până la 20.000 de abonați, dar și a numărului de săli de sport și wellness partenere, ajungând la 250 de săli.

Compania Benefit Seven, fondată de Iulian Cîrciumaru și Andrei Crețu oferă un abonament lunar ce permite accesul la 230 de săli cu multiple activități sportive (fitness, aerobic, înot, dans sportiv, arte marțiale, yoga etc), valabil în opt orașe din țară (București, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Pitești, Ploiești, Timișoara). În prezent, 7 card are 10.000 de abonați activi, angajați din domenii precum IT&C, telecomunicații, pharma și healthcare, retail, sistemul financiar-bancare, FMCG. Benefit Seven a înregistrat o cifră de afaceri de 1,8 milioane de euro în 2015, aproape dublu față de anul precedent.

„Am simțit nevoia unui parteneriat ce ne poate oferi o colaborare fructuoasă. Cardul pentru sport vine în completarea ofertei salariale ca un beneficiu atractiv, ce sporește satisfacția angajaților”, declară Andrei Crețu, cofondator Benefit Seven.

Work&life balance: Iulian Cîrciumaru(7card) – „ Oricât de stresantă ar fi o zi de muncă, întotdeauna reușesc să îmi regăsesc echilibrul prin sport”

Grupul Sodexo, care operează în România din 1998, oferă soluții pentru calitatea vieții precum: beneficii pentru angajați, programe de incentivare, servicii de alimentație/catering, managementul facilităților etc. Grupul operează în 80 de țări, jucând un rol important în performanța organizațiilor partenere, prin îmbunătățirea calității vieții angajaților/indivizilor. La nivel de Grup, Sodexo a are o cifră de afaceri de circa 18 miliarde de euro.

Oamenii, punctul forte al succesului

„Prin parteneriatul cu Benefit Seven, Sodexo integrează în oferta de servicii dedicate companiilor de toate dimensiunile un beneficiu atractiv de motivare a angajaților, îmbunătățind calitatea vieții de zi cu zi a acestora și, implicit, performanța companiilor”, declară Balint Bessenyey, CEO Sodex Benefits and Reward România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii