Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Société Générale, în West Gate până în 2021

În prezent, SG EBS, deținut de grupul bancar multinațional de origine franceză Société Générale, utilizează 7.600 mp de birouri în West Gate, contractul fiind valabil până în 2021.
West_Gate.jpg

Tranzacția reprezintă cea de-a patra extindere și consolidare consecutivă din portofoliul Genesis Development, după extinderile și prelungirile Hewlett Packard, Yokogawa și Infineon din Novo Park, care totalizează aproximativ 35.000 de metri pătrați de birouri. Noul contract cu Société Générale European Business Services a intrat în vigoare la începutul anului 2016.

„Din informațiile noastre, în 2016 se vor livra în piață peste 400.000 mp de birouri noi. În atare context ne onorează faptul că avem chiriași care consolidează și semnează contracte pe perioade record în parcurile Genesis Development. Este o dovadă a capacității noastre de a deservi clienții pe măsura așteptărilor lor, dar și o confirmare a faptului că România oferă contextul necesar pentru ca investitorii străini să își extindă activitatea”, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development.

Société Générale European Business Services a fost înființată în 2011 și este un centru de servicii pentru grupul Société Générale. Compania oferă servicii profesionale în diverse domenii de activitate pentru entităţile grupului din întreaga lume: finanţe/contabilitate, achiziţii, resurse umane și IT.

Citiți și:Ascensiunea segmentului office în București

„Am fost inspirați atunci când am ales West Gate, în 2012. Între timp ne-am extins activitatea și operațiunile și am decis să rămânem aici, pentru că am găsit flexibilitate și soluții pentru fiecare etapă de dezvoltare a companiei noastre”, a declarat Phillipe Garcet, CEO al SG EBS.

SG EBS deservește în prezent peste 20 de ţări, în mare parte din Europa, pentru toate liniile de afaceri majore ale Grupului Société Générale. Prin optimizarea proceselor de deservire a clienților şi managementul proceselor de afaceri, SG EBS urmărește să devină un centru regional de excelență pentru Grupul Société Générale. De la înființare, SG EBS a înregistrat o creștere rapidă, astfel încât la finalul anului 2015 a înregistrat un număr de 630 de angajați, având ca obiectiv să ajungă la 1.000 de angajați până în 2017.

Liviu Tudor coordonează expansiunea EPF în ECE

Printre companiile care au sediul în West Gate se numără și Dacia Renault, Siemens, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover. West Gate, amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.  Genesis Development deține parcurile West Gate și Novo Park, având astfel în portofoliu 150.000 mp de birouri clasa A certificate BREEAM Very Good.

Forbes România organizează a doua ediție a Galei Forbes Best Office Buildings

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii