Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Societe Generale European Business Services vrea să angajeze încă 100 de persoane anul acesta

Societe Generale European Business Services a ajuns la 1.000 de angajați în centrul de servicii din București, în urma unei creșteri accelerate din ultimii trei ani, iar, până la sfârșitul acestui an, intenționeză să-și crească echipa cu 10%.
 aboneaza-te
angajat.jpg

Centrul Societe Generale European Business Services oferă servicii profesionale în finanțe, achiziții, resurse umane, KYC (Know Your Customers) și servicii de IT pentru grupul Societe Generale. Din acest grup face parte și a trei bancă din sistemul bancar românesc BRD – SocGen, cu o cotă de piață de 12,74%, la finele primului trimestru al acestui an.

După ce anul acesta a ajuns la pragul de 1.000 de angajați, reprezentanții companiei au anunțat că doresc să mai angajeze 100 de persoane anul acesta, iar, în primele luni ale anului, și-au adăugat deja aproape 20 de persoane. Din cei 1.000 de angajați ai centrului, 35% sunt responsabili de zona de servicii financiare, 20% de serviciile de HR și servicii partajate, în timp ce mai mult de 30% sunt specializați în servicii de IT.

Societe Generale European Business Services intră în topul celor mai mari 10 centre de servicii din România, sector care atrage peste 7% din populația angajată”, se scrie într-un comunicat de presă al companiei.

Fondată în 2011, Societe Generale European Business Services a crescut, în medie, cu 50%, de la an la an, adăugând noi servicii în portofoliu și mărind constant numărul de angajați. A început ca un centru specializat în domeniul financiar, iar acum oferă o gamă extinsă de servicii financiare, de resurse umane, IT sau Back Office și deservește peste 35 de țări.

În cadrul liniilor de business ale Societe Generale European Business Services, serviciile pentru procese organizaționale reprezintă 70% din activitate, în timp ce 30% sunt reprezentate de serviciile de suport și dezvoltare IT. Planurile de dezvoltare ale Societe Generale European Business Services vizează creșterea ponderii serviciilor de IT în viitor.

Rolul Societe Generale European Business Services este foarte important pentru Grupul Societe Generale care se bazează din ce în ce mai mult pe serviciile de calitate ale centrului ca parte din strategia de transformare la nivel mondial. Într-o perioadă scurtă, am reușit să devenim un reper regional de excelență pentru operațiunile grupului și acest lucru se datorează echipei extraordinar de capabile și dedicate pe care o avem aici, celor 1000 de angajați pe care îi sărbătorim astăzi”, a declarat Philippe Garcet, CEO al Societe Generale European Business Services.

În următorii ani, focusul Societe Generale European Business Services este să-și dezvolte poziția actuală de centru de excelență, oferind soluții inteligente de business cu ajutorul unei echipe centrate pe inovație.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii