Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Societatea de Transport Bucureşti (STB) are un nou director general

Mihai Petcu este noul director general al Societății de Transport Bucureşti (STB), a anunţat compania duminică.  
STB

Pe lista de priorităţi a noului director general se află gestionarea situaţiei cu privire la prevenirea infectării cu virusul SARS-COV-2, respectiv emiterea unor decizii privind angajaţii STB SA (reglementarea muncii la domiciliu, organizarea timpului de lucru în două schimburi, continuarea testării angajaţilor aflaţi în contact direct cu publicul său a celor suspecţi etc.), şi protejarea publicului călător (dezinfectarea permanentă a vehiculelor; monitorizarea liniilor de transport pentru evitarea aglomeraţiei la orele de vârf etc.), transmite Agerpres.

Noul director a anunțat și începerea pregătirilor pentru iarnă, precum şi asigurarea unei transparenţe decizionale în utilizarea banilor publici din bugetul STB. Alte obiective se referă la digitalizarea companiei și înfiinţarea unui departament care se va ocupa exclusiv de proiecte cu fonduri europene.

La finalul şedinţei Comitetului Director al Societăţii, organizată duminică, Mihai Petcu a efectuat o cursă test cu primul autobuz STB SA omologat cu alimentare GNC – Euro 6.

STB SA şi partenerii săi au realizat primul autobuz din Europa modernizat, prin transformarea motorului cu alimentare Diesel şi normă de poluare Euro 3, în alimentare cu gaz natural comprimat (GNC) şi normă Euro 6.

Proiectul mai are în vedere transformarea a încă 150 de autobuze Mercedes vechi în troleibuze, precum şi extinderea reţelei de transport în zonele deficitare: Gara de Nord, Bd. Ion Ionescu – Siseşti, Berceni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii