Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Soarele Marsiliei a strălucit pentru opt zile în stația de metrou Piața Victorie

Stația de metrou Piața Victoriei din București s-a transformat timp de 8 zile într-un spa inspirat de natura bogată din sudul Franței. În drum spre muncă sau în drum spre casă, toți cei care au trecut pragul standului Le Petit Marseillais s-au bucurat de arome fine, de produse inspirate din natură și de un tratament pentru frumusețe.
Lowe Vibe pentru Le Petit Marseillais (I)

Pentru a oferi consumatorilor adevărata experiență Le Petit Marseillais, echipa Lowe Vibe a adus un peisaj din inima Provence-ului într-unul dintre cele mai aglomerate locuri din capitală – stația de metrou Victoriei.

Între 1 și 8 martie, doamnele și domnișoarele care au călătorit prin stația de metrou au fost invitate de către „marinari” din faimosul port din Franța să încerce noile produse și arome Le Petit Marseillais. Peste 20.000 de doamne și domnişoare s-au oprit la stand și au testat produsele inspirate din Sudul Franței.

Cristina Cenușe, BTL Director, Lowe Vibe, a declarat: „Când am început să gândim activarea pentru Le Petit Marseillais ne-am dorit să le oferim doamnelor și domnișoarelor, măcar pentru câteva minute, o escapadă în sudul Franței, acel loc mereu însorit, cu câmpuri acoperite de lavandă, din care sunt inspirate produsele Le Petite Marseillais. Vizitatoarele standului au avut posibilitatea de a descoperi rețetele naturii pentru frumusețe și s-au răsfăţat cu aromele Le Petit Marseillais.

Lowe Vibe pentru Le Petit Marseillais (III)

Creația campaniei este semnată Alexandru Micu – Senior Art Director și Maria Nagy – Copywriter, Lowe&Partners, iar agenția de media partenera este Initiative. Echipa Lowe Vibe a fost formată din Cristina Cenușe – BTL Director și Mihai Lucanu – BTL Account Manger.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii