Cautare
, Forbes Staff

Leadership |
|

Smartree România a avut afaceri în creștere cu 20% în 2017, de 14,5 mil. euro

Smartree, companie de externalizare a proceselor de HR, a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 14,5 milioane de euro, mai mare cu circa 20% față de anul anterior.
Adrian Stanciu, CEO Smartree

Avansul este datorat creșterii pe segmentul serviciilor de muncă temporară, precum și a celor de externalizare calcul salarial și aplicații software dedicate proceselor de resurse umane.

„Vectorii de creștere ai business-ului au fost, în principal, serviciile de muncă temporară, segment care a crescut atât din punctul de vedere al veniturilor, cu aproximativ 20%, cât și în ceea ce privește numărul de angajați în acest regim, cu peste 30% față de media lui 2016.  Această creștere este cu atât mai importantă pentru noi, cu cât contextul general este unul defavorabil leasing-ului de personal, segment afectat de condițiile dificile ce caracterizează piața muncii în ultimii ani”, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Veniturile Smartree au înregistrat creșteri de circa 10% anul trecut și pe zona serviciilor de externalizare de calcul salarial și software dedicat proceselor de HR. În consecință, numărul angajaților procesați prin intermediul aplicațiilor de calcul salarial Smartree a crescut față de anul anterior, de la 46.000, la 50.000 de angajați lunar.

În ceea ce privește planurile pentru anul în curs, Smartree mizează, în primul rând, pe creșterea cotei de piață pe segmentul de muncă temporară. De asemenea, compania intenționează să exploateze noile necesități ale pieței de HR în ceea ce privește automatizarea și digitalizarea fluxurilor, prin oferirea în paralel cu serviciile de calcul salarial și posibilitatea de închiriere a tuturor modulelor MyStaff în regim Software as a Service, model ce permite accesul la versiunile noi de aplicații si suport.

„Utilizarea acestor tehnologii reprezintă un model foarte practic pentru companiile de diferite dimensiuni, ce permite un grad de autonomie ridicat față de provider în ceea ce priveste operarea sistemului, odată configurat și instalat. Mai mult, oferă în același timp condiții similare de securitate și protecție a datelor, rulând in paralel atât servicii de externalizare salarizare, cât și închiriere pe toate celelalte module care adresează toate provocările de HR din cadrul oricărei companii, totul într-un sistem integrat”, a subliniat CEO-ul Smartree.

Prin urmare, afirmă reprezentantul companiei, implementarea unor astfel de tehnologii poate genera avantaje majore și plus valoare companiilor, ele fiind concepute pentru a sprijini toate procesele-cheie de HR din intermediul unei organizații, de la dezvoltare organizațională, până la planificare strategică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii