Cautare
, Forbes Staff

Afaceri |
|

Smartree, creșteri cu 15% a cifrei de afaceri în primul trimestru din 2017

Compania a înregistrat trei milioane de euro în cifra de afaceri, în primul trimestru din 2016, față de 2,6 milioane de euro în anul anterior.
Adrian Stanciu, CEO Smartree

Creșterea se datorează unei cereri ridicate pentru serviciile de salarizare, dar și pentru creșterile raportate pe segmentul de leasing personal.

“Dintre toate liniile de business, cea mai mare creștere, de aproximativ 19%, a fost înregistrată pe segmentul de muncă temporară. Companiile, dar și angajații, au observat avantajele acestui regim de muncă și îl adoptă tot mai mult”, a declarat  Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Un alt serviciu foarte solicitat în primul trimestru din acest an a fost cel de salarizare, segment care a înregistrat, de asemenea, o creștere în business-ul companiei, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

“Externalizarea serviciilor de salarizare a devenit o necesitate, dar și o decizie strategică pentru mare parte din companii. Din ce în ce mai multe companii pun accent pe procedurile și sistemele de securitate și confidențialitate oferite de Smartree: audit și compliance, back-up plan, disaster recovery plan, business continuity plan. Totodată, Smartree și-a dezvoltat continuu module și funcționalități noi care să vinăîn sprijinul proceselor moderne de HR.  Astfel, ne-am crescut veniturile încasate pe acest segment, și ca urmare a implementării de noi module din cadrul suitei de management al resurselor umane: recruitment, traning, expenses”, a subliniat Adrian Stanciu.

În ceea ce privește previziunile pentru anul în curs, Smartree estimează un avans al cifrei de afaceri de maxim 30%.

În 2016, Smartree a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 12 milioane euro, cu circa 30% mai mult decât în 2015. Creşterea business-ului a fost susţinută de majorarea cu 10% a numărului de clienți din portofoliu. Pe de altă parte, compania a înregistrat un avans cu 40% al veniturilor din leasing de personal și o creștere cu 20% a veniturilor din servicii de salarizare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii