FacebookTwitterLinkedIn

Banca Românească a ales SmartPoint pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de comunicare externă și internă, digital, managementul situațiilor de criză, comunicarea și organizarea de evenimente business to business, dar și pentru dezvoltarea acțiunilor de responsabilitate socială ale băncii. Compania de consultanță a fost desemnată câștigătoare în urma unui proces de selecție desfășurat pe parcursul a două luni.

Octav Ștefan (foto), PR Coordinator SmartPoint, a declarat: „Suntem onorați să lucrăm împreună cu echipa Banca Românească, în care am descoperit valori comune. Provocarea lor ne-a oferit oportunitatea de a ne demonstra expertiza în comunicarea de business și social media într-o strategie coerentă, declinată în toate mediile de comunicare”.

Banca Românească oferă de peste 22 de ani o gamă largă de produse şi servicii bancare. Începând din 2003, face parte din cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece. Banca Românească este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piaţa locală, cu un indice de solvabilitate de aproximativ 18,5%.

Agenția SmartPoint s-a lansat în 2005 și în prezent gestionează conturi precum: eMAG, CISCO, Epson, IDM Club, Kingston Technology, L’Oréal Paris, Mio, Miele, NVIDIA, Nordeus, Sage, Sony, UPS, Reckitt Benckiser, TP-LINK, Playstation, Hemofarm, KDF Energy.

În 2013, SmartPoint a înregistrat o cifră de afaceri de 1,58 milioane de euro, cu un profit net de 54.000 euro, ocupând locul 6 în topul agențiilor de PR din România, realizat de „Forbes”. SmartPoint este cea mai puternică agenție independentă de PR de pe piața autohtonă.