Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Smartphone-urile Huawei P30 Pro și Huawei P30 sunt disponibile la vânzare în România

Huawei anunță disponibilitatea la nivel național a noilor smartphone-uri HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro.
HUAWEI P30 Series Family

Începând din această săptămână, telefonul HUAWEI P30poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei, iarHUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei. Cele două smartphone-uri sunt disponibile atât la partenerii autorizați Huawei, dar pot fi achiziționate și din Huawei Experience Shop din Afi București sau din Huawei Service Center, două spații unde consumatorii pot descoperi și se pot familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei.

Dispozitivele lansate săptămâna trecută la Paris beneficiază de inovatorul senzor HUAWEI SuperSpectrum, obiectivul optic HUAWEI SuperZoom, noua cameră – Time of Flight (TOF) și de o stabilizare a imaginii mult îmbunătățită. Modelele HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro pot capta cele mai mici detalii, indiferent de momentul în care sunt realizate fotografiile sau clipurile video.

Caracteristici și funcționalități principale: Leica Quad Camerainclude o cameră principală de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum Sensor, o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră telefoto de 8MP, o cameră HUAWEI Time-of-Flight (TOF). Camera frontală are 32MP; SuperZoom Lenssusține un zoom optic de înaltă fidelitate de până la 5 ori, 10X hybrid zoom și un zoom digital de 50X; Funcția Super Portraitsurprinde și cele mai mici detalii, de exemplu șuvițele de păr ale unei persoane; HUAWEI SuperSpectrum permite înregistrări foto si video spectaculoase în condiții de luminozitate scăzută; Noua serie Huawei P30 beneficiază de cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginiioferite de Huawei. Acesta combină avantajele OIS (Optical Image Stabilization) cu AIS (Artificial Intelligence Stabilization), pentru o imagine clară indiferent de situație; Baterie de 4200mAh(valoare tipică) și funcția HUAWEI SuperChargede 40W, care încarcă bateria până la 70 la sută în 30 de minute.

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii