Cautare
, Contributor

Great News |
|

Smarties celebrează luna copiilor prin ediția limitată Smart Seas (P)

Disponibilă în magazinele din România începând cu luna aprilie, ediția limitată Smart Seas reprezintă o invitație pentru cei mici să descopere fascinanta lume a oceanului împreună cu părinții, într-un mod distractiv și jucăuș, în timp ce savurează popularele bombonele de ciocolată, colorate cu ingrediente naturale în culorile oceanului.
Smart Seas

Ediția limitată Smart Seas este disponibilă în magazine în 4 versiuni de 140g, fiecare dintre acestea având pe ambalaj un design diferit, cu animale acvatice îndrăgite de cei mici în prim plan: caracatiță, steluță de mare, caluț de mare și balenă.

Designul jucăuș de pe ambalajul ediției limitate Smart Seas invită copiii să descopere universul subacvatic, cei mici având posibilitatea de a scana, cu ajutorul părinților, codul QR de pe ambalaj și astfel vor fi direcționați către un site special dezvoltat de către Smarties, unde vor putea cunoaște îndeaproape curiozități din universul subacvatic, cu ajutorul realității virtuale. Cei mici, alături de părinți, vor beneficia de o vedere 360 de grade a oceanului, vor fi întâmpinați cu puncte interactive cu informații despre universul oceanelor, iar la final vor putea parcurge împreună un quiz de 5 întrebări, selectate în mod aleatoriu dintr-un total de 20 de întrebări disponibile. Informațiile sunt disponibile în mai multe limbi –  după scanarea codului QR, limba în care pagina de internet va fi afișată se va selecta automat în funcție de setarea telefonului.

Ambalajul ediției limitate Smart Seas este din hârtie 100% reciclabilă, cu proveniență din surse sustenabile. Compania Nestlé a anunțat în luna martie a acestui an că populara sa marcă de bomboane de ciocolată Smarties folosește ambalaje din hârtie reciclabilă pentru întreg portofoliu global. Smarties a devenit astfel primul brand global de dulciuri care trece la 100% ambalaje din hârtie reciclabilă, eliminând în acest fel aproximativ 250 de milioane de ambalaje din plastic la nivel global în fiecare an.

Totodată, pe ambalaj au fost incluse informații despre modul corespunzător de a arunca ambalajele după folosire, pentru a crește gradul de conștientizare în rândul consumatorilor cu privire la reciclarea selectivă.

Despre Smarties:

Smarties este un produs special creat pentru copii, ușor de porționat, cu ciocolată atent selecționată, din cacao cu proveniență 100% din surse sustenabile. Fiecare bomboană Smarties este colorată folosind ingrediente naturale precum spirulină, lămâie, ridiche, hibiscus, morcov negru și șofran. Designul jucăuș al produselor Smarties este gândit pentru a contribui la dezvoltarea creativității și imaginației copiilor. În același timp, noul ambalaj din hârtie reciclabilă reprezintă o invitație pentru consumatori – pe de-o parte să se bucure de produs, iar pe de altă parte să acționeze în mod responsabil în micile acțiuni întreprinse zilnic, precum reciclarea ambalajelor în locuri specifice.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii