Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Afaceri |
|

SmartBill a ajuns în 2019 la o cifră de afaceri de 15 mil. lei o creștere de aproape 45%

SmartBill, primul ecosistem software de business din România, anunță o creștere anuală a cifrei de afaceri cu aproape 45% față de 2018
 aboneaza-te
SmartBill Founders

Business-ul SmartBill a crescut de cinci ori în ultimii patru ani. Aceștia au ca obiectiv automatizarea proceselor, transferul de date, precum și emiterea de documente, eliminând astfel munca manuală, de reintroducere de date în diverse sisteme.

„Pentru noi, această evoluție vine ca o continuare a parcursului firesc pe care l-am avut în ultimii ani. Suntem mândri de felul în care am crescut și ne dorim să continuăm să oferim soluții inovatoare, care să îmbunătățească viața antreprenorilor. Aceste cifre vin ca o confirmare a faptului că, împreună cu partenerii mei, Ioana și Mircea, am reușit să construim o echipă solidă și eficientă, capabilă să furnizeze soluții de facturare, gestiune și contabilitate în cloud la un nivel de top. De menționat ar fi și faptul că suntem încă în construcție, profitul nu a fost până acum un indicator cheie, însă importanța lui va crește, iar aceste date nu pot decât să ne bucure”, a declarat Radu Hasan, Co-Founder & CEO SmartBill.

Principalii factori care au determinat această evoluție a cifrei de afaceri sunt calitatea produselor oferite, notorietatea din ce în ce mai mare a brandului, dar și structura pieței, care se află în creștere și care manifestă un apetit tot mai ridicat pentru soluțiile cloud. Adopția de servicii software este în continuă creștere, iar reprezentanții SmartBill estimează că acest proces se va accelera în 2020.

În 2019, SmartBill a trecut printr-un proces de rebranding, în urma căruia s-a repoziționat drept primul ecosistem software de business din România. Este vorba despre o serie de aplicații interconectate, în centrul cărora se află SmartBill: banca, platforme e-commerce, marketplace, curieri, contabilitate. Cel mai important eveniment al anului trecut îl reprezintă intrarea Visma în acționariatul companiei.

În acest an se prefigurează o adopție și mai accelerată a SmartBill CONTA, un produs care a ajuns la maturitate și care a început deja să atragă din ce în ce mai mulți utilizatori. SmartBill CONTA este una dintre piesele esențiale ale ecosistemului companiei, dar și un pariu major care a atras investiții din partea Catalyst și Gecad.

În cursul acestui an SmartBill va lansa o facilitate prin care conturile SmartBill se vor putea conecta între ele, astfel că transferul de date și documente între toți utilizatorii să fie făcut automat, câștigând astfel timp și eficientizând procesul. SmartBill este primul ecosistem software de business din România, având ca principal obiectiv automatizarea proceselor, transferul de date, precum și emiterea de documente, eliminând astfel munca manuală, redundantă, de reintroducere de date în diverse sisteme.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii