Cautare
, Contributor

Tech |
|

Smart Bill investește 600.000 de euro în inteligența artificială

Furnizorul de servicii de facturare, Smart Bill, a câştigat recent un grant european de cercetare de 600.000 de euro, a declarat Radu Hasan, CEO-ul companiei, în cadrul unui eveniment organizat de companie pentru 400 de contabili.
 aboneaza-te
Radu_Hasan_Smartbill.JPG

Fondurile europene vor fi folosite exclusiv pentru cercetare, mai precis, pentru inteligența artificială. Pentru aceasta, compania va realiza un parteneriat cu două universităţi cu profil tehnic de pe piaţa locală. Fondatorii Smart Bill spun că au primit deja oferte în acest sens, dar încă nu au ales universităţile cu care vor colabora.

În cadrul aceluiași eveniment, compania a anunţat recent şi lansarea Smart Bill Conta, prima aplicaţie de contabilitate online care face legătura în timp real între antreprenori şi experţii contabili. „Aplicația a fost dezvoltată în ultimul an, dar este necesară o singură oră pentru a învăța să o folosiți”, a mai spus Hasan, adresându-se contabililor ce urmează să o utilizeze.

Citește și: ING Bank oferă antreprenorilor 24.000 de euro pentru campaniile de crowdfunding finanțate în Startarium

În dezvoltarea acesteia a fost direcţionată o parte din investiţia de 1 milion de euro primită din partea fondurilor de investiţii Catalyst România şi Gecad Group, care au preluat printr-o operaţiune de majorare de capital peste 30% din acţiunile firmei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii