FacebookTwitterLinkedIn

Acesta îl înlocuiește pe cehul Jan Kotik, care s-a s-a aflat la conducere de la finele anului 2013 până la finele anului trecut.

Anterior acestei funcții, Vujcic a fost Country Supervisor în cadrul IBFS, structura responsabilă cu activitățile bancare și serviciile financiare internaționale ale Société Générale (2014 – 2017) și director general adjunct la Société Générale Ghana (2011 – 2014).

Cu o experiență de management de peste 23 de ani în domeniul bancar și în cel al serviciilor financiare, Borut Vujcic s-a alăturat Société Générale în anul 2004. Cariera sa în Grupul Société Générale a început cu funcția de director general al SKB Leasing (Slovenia).

BRD Sogelease are obiective foarte ambițioase în privința creșterii și a rentabilității. Pentru a ne atinge scopurile, ne vom îndrepta eforturile în următoarea perioadă spre dezvoltarea cooperării cu furnizorii locali și internaționali. Segmentele de clienți pe care ne vom concentra sunt IMM-urile și agricultura. De asemenea, vom lucra pentru a îmbunătăți partea de customer experience prin optimizarea fluxurilor de lucru și digitalizarea proceselor. Ne așteptăm ca sinergia dintre Sogelease și BRD să fie în continuare un avantaj strategic și un generator important de creștere pentru noi”, a declarat Borut Vujcic.

Vujcic a studiat la Karl Franzens Universität din Graz (Austria), la care se adaugă o diplomă de Bachelor of Business and Management, la Middlesex University (Londra), plus câteva alte programe de formare profesională.