Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Slovenia va relua treptat funcţionarea transportul public din 11 mai

Slovenia se pregăteşte să reia, treptat, funcţionarea transportului public, începând cu data de 11 mai, la aproape două luni după ce acesta a fost suspendat pentru a opri răspândirea coronavirusului, a declarat joi purtătorul de cuvânt al guvernului, Jelko Kacin, informează Radio România Actualități, conform Reuters.
 aboneaza-te
DCIM101MEDIA

Până în prezent, Slovenia a confirmat 1.429 de cazuri de coronavirus şi 91 de decese.

Ministerul Educaţiei a afirmat joi că, deşi şcolile se vor redeschide pe 18 mai, majoritatea elevilor de şcoală elementară şi liceu se vor întoarce în bănci abia la începutul anului şcolar următor, în luna septembrie.

„Doar elevii din primii trei ani de şcoală elementară şi cei din ultimul an de liceu se vor întoarce la şcoală pe 18 mai”, a afirmat purtătoarea de cuvânt Natasa Gerkes, adăugând că elevii din anul final al şcolii elementare urmează să revină mai târziu, în mai sau iunie.

Ceilalţi elevi vor continua cursurile online până la finalul anului şcolar, la finalul lunii iunie. Anterior, în cursul zilei de joi, guvernul a ridicat interdicţia de circulaţie în afara propriului oraş, impusă în luna martie, notează Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii