Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Skin Media și-a bugetat o creștere a cifrei de afaceri de 15%, odată cu lansarea pe piața românească a brandului BaByliss

Lansarea pe piața românească a brandului de îngrijire personală BaByliss promite distribuitorului Skin o creștere a cifrei de afaceri de peste 50 de milioane de euro.
 aboneaza-te

Distribuitorul Skin aniversează 15 ani de la înființare și anunță o creștere a cifrei de afaceri cu 15%, generată de lansarea brandului de îngrijire personală BaByliss în România. Astfel, compania preconizează pentru anul curent o cifră de afaceri care depășește 50 de milioane de euro, după ce, timp de trei ani, cifra de afaceri nu a depășit 42 de milioane de euro. ,,Ne propunem o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro pentru anul 2015. Este prima dată când vom depăși această barieră, un milion de produse vândute și să devenim numărul unu în România în distribuția de produse electrocasnice și de îngrijire personală”, a declarat Camil Perian, directorul general Skin Media. În plus, Skin Media anunță și un nou concept de business: ,,Ne propunem și un concept de business. Skin nu mai distribuie niciun produs tradițional de IT, dar propune produse care sunt dedicate îmbunătățirii vieții”, a adăugat el. Motivul acestei reprofilări este creșterea din ultimii ani a pieței în domeniul beauty: ,,Piața crește cu peste 30% pe an, pe acest segment, ca număr de produse, pe această categorie de produse”, a mai explicat Camil Perian.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE CAMIL PERIAN, DIRECTOR GENERAL SKIN MEDIA

În ceea ce privește strategia de dezvoltare, compania a anunțat că va avea loc o lansare de produs BaByliss odată la două luni, pe parcursul a doi ani, fapt ce va asigura în permanență o noutate pe rafturile magazinelor.

Gama de produse Babyliss cuprinde produse precum uscătoare de păr, ondulatoare, perii rotative sau epilatoare, iar alături de BaByliss Paris se lansează în România și BaByliss For Men, gama de produse dedicate bărbaților care își doresc un styling aparte. Brandul include trimmere, mașini de tuns părul sau barba și kit-uri cu multiple funcționalități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii