FacebookTwitterLinkedIn

Cele două clădiri de clasa A cu 11 etaje care prezintă o suprafață închiriabilă de aproape 38.000 de mp și 463 de locuri de parcare, predate către S IMMO AG, sunt deja închiriate în proporție de 99%.

“Suntem foarte încântați că am finalizat cu succes tranzacția clădirilor de birouri Campus 6.2 și 6.3. Ambele clădiri sunt o completare de primă clasă a portofoliului nostru din capitala României. București este în prezent una dintre cele mai importante piețe de birouri din Europa Centrală și de Est și s-a dezvoltat într-una dintre cele mai importante locații pentru segmentul de IT și telecomunicații din Europa. Suntem absolut convinși că vom continua să vedem o dezvoltare puternică aici în trimestrele următoare”, a declarat Friedrich Wachernig, membru al consiliului de administrație al S IMMO AG.

Pe tot parcursul procesului de vânzare și predare a clădirilor Campus 6.2 & 6.3 Skanska a fost asistată de PeliPartners.

Campus 6.2 și 6.3 reprezintă faza a doua din complexul de birouri Campus 6, situat în zona de Centru-Vest a Bucureștiului.

„Campus 6 este pentru noi un proiect important, prin care ne-am propus să livrăm nu doar clădiri de birouri, ci un întreg ecosistem care să contribuie la starea de bine a celor care iau parte la el: de la oamenii care lucrează în aceste clădiri, la întreaga comunitate din jur”, a declarat Aurelia Luca, Vicepreședinte Executiv pentru Operațiunile din Ungaria și România din cadrul diviziei de dezvoltare a Skanska din CEE.