Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Skanska achiziţionează primul teren în România

Andreas_Lindelof_Skanska_(426x640).jpg
Skanska a achiziţionat primul său teren în Bucureşti, în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, intrând astfel pe piaţa imobiliară din România. Terenul are o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi se află pe strada Gara Herăstrău, în apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu.

Skanska va dezvolta pe acest teren un proiect de birouri, denumit Green Court Bucharest, ce va fi construit în trei etape.

“Green Court Bucharest este amplasat în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, care a devenit cea mai dinamică destinaţie pentru spaţiile de birouri din Bucureşti. Această zonă a atras atât atenţia chiriaşilor cât şi a investitorilor, fiind astfel amplasamentul ideal pentru primul proiect de birouri pe care Skanska îl dezvoltă în România”, a declarat Andreas Lindelöf, preşedintele Skanska România.

Proiectul include trei clădiri de birouri, ce vor avea o suprafaţă închiriabilă totală de 52.000 de metri pătraţi. Green Court Bucharest va fi certificat LEED Gold. Skanska este şi antreprenor general, iar construcţia este de aşteptat să înceapă în primul trimestru al anului viitor.

Skanska a finanţat şi a dezvoltat 1,9 milioane de metri pătraţi de spaţii comerciale în întreaga lume, are peste500.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri în dezvoltare, iar în următorii doi ani va începe construcţia a încă 200.000 de metri pătraţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii